Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Традиция и иновация в едно



Още от основаването си през 1872 г. в Манчестър Duerr са запазили тра­диционните за производството си сладка и конфитюри в стъклени бур­кани. Това обаче по никакъв начин не е попречило на компанията да тър­си повече и по-добри възможности в отговор на нарастващите потре­бителски очаквания. Последното нововъведение, представено на изло­жението Interpak, е технология на затваряне, състояща се от две час­ти – централна (плаващ панел с ваку­ум запечатване) и външна (пръстен, действащ като механизъм за отва­ряне и затваряне). Целта на техноло­гията е да намали въртящия момент, като премахне необходимостта от затваряне, което я прави изключи­телно удобна за потребителите от всички възрастови групи. От компа­нията не са забравили да приложат и етикет със съответните инструк­ции за отваряне и затваряне на слад­ката и конфитюрите, като при това са запазили дизайна на бурканите.

 
31.10.2011.
Автор: ProPack Magazine
0 Коментари
Таг :

Опаковъчни технологии

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар