Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Kamenitza с нови етикети с термочувствителни зони

В началото на април Каменица АД представи на българския пазар последната си иновация – Kamenitza COLD EDGE бутилка с етикет, който променя цвета си при достигането на определени температурни стойности. Новите етикети с обособени термочувствителни зони са отпечатани със специални термохромни мастила. При достигането на идеалната за консумация температура, белият контур на основния преден етикет се оцветява в синьо, а под надписа Kamenitza се появяват синя лента и надпис COLD EDGE. Благодарение на тази визия феновете на Kamenitza не само ще разпознават любимата си напитка, но и ще знаят точно кога бирата е изстудена и готова за консумация.

„Чрез COLD EDGE иновацията Kamenitza за пореден път доказва, че е бирата, която не желае да прави компромиси, а винаги да доставя перфектен освежаващ вкус на своите почитатели. Сега това става ясно още отдалеч, само с един поглед към подредените на хладилния рафт бутилки“, коментира Христо Вълков, бранд мениджър на марка Kamenitza в Каменица АД.

За да гарантират качество и прецизност на иновативните термочувствителни етикети, от Каменица АД са се доверили на известна чешка компания с богат опит в печата с термохромни мастила.

„Kamenitza COLD EDGE иновацията е плод на едно простичко прозрение, което идва директно от нашите потребители – че първото и най-важно условие да се насладиш на хубавата бира е тя да бъде добре изстудена. Идеята за нововъведението беше изцяло продиктувана от нашия стремеж да предоставяме нова добавена стойност и изключителна наслада и удобство на нашите почитатели“, допълва Ясен Любенов, директор „Маркетинг“ в Каменица АД.

Иновативната Kamenitza COLD EDGE бутилка вече е на пазара в цялата страна. В ефир е и новият епизод от втория сезон на рекламния сериал на Kamenitza, представящ една различна прогноза за времето с популярните четирима герои и любимия синоптик на телевизионните зрители - Емил Чолаков.

Повече информация за COLD EDGE иновацията: kamenitza.bg/cold-edge

 
28.04.2014 11.27ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Дизайн


Таг :

Етикети, Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар