Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

EngView пуска безплатна версия за клиентите си, работещи от вкъщи по време на извънредното положение заради COVID-19

Много от компаниите в опаковъчния сектор взимат мерки да защитят служителите си и техните семейства от разпространяващия се коронавирус. Реорганизират работата си така, че да позволят максимален брой служители да работят от вкъщи, ограничават личните контакти и провеждат срещите си през интернет.

Част от екипа на EngView също работи дистанционно и е наясно с трудностите, през които служителите и компаниите преминават, за да възстановят ритъма на работния процес и запазят продуктивността си. Затова компанията предприе стъпки за подпомагане на своите клиенти и партньори в опаковъчната индустрия, които предпазват служителите си, предлагайки им да работят от домовете си.

EngView предоставя безплатно временна версия за работа от вкъщи на клиентите си, които ползват CAD/CAM софтуера за проектиране на опаковки и дисплеи EngView Package & Display Designer Suite. Компанията пуска EngView Home Office за период от два месеца, за да стимулира структурните и графичните дизайнери да изберат да работят дистанционно и така да ограничат разпространението на коронавируса, като същевременно продължат да изпълняват служебните си задължения. Така служителите ще могат да проектират опаковки и рекламни стелажи, да споделят дизайните си през интернет и да подготвят файлове за печат, рязане и щанцоване от домовете си.

„Никой не знае колко дълго ще продължи настоящото положение. Затова взехме решение да помогнем с каквото можем, а именно – да улесним работата да колегите в опаковъчния бранш, като им предоставим безплатна версия на нашия софтуер за работа от вкъщи.  Надяваме се, че по този начин повече хора ще си останат по домовете и ще могат пълноценно да работят дистанционно. Работата не трябва да спира, бизнесът трябва да се адаптира към новите условия. Ние сме тук, работим и подкрепяме клиентите си с каквото можем,” коментира изпълнителният директор на EngView Systems – Георги Маринов.

Всеки клиент на EngView може да се възползва от безплатна версия на софтуера за работа от вкъщи, като попълни формата на сайта на EngView.

 
02.04.2020 11.10ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини, Дизайн на опаковката

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар