Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

EURASIA PACKAGING и FOOD-TECH 2014

  •  

От 18 до 21 септември т. г. в изложбения център „ТЮЯП – Бейликдюзю“ в Истанбул се състояха 20-ата международна изложба за опаковки Eurasia Packaging и 9-ото изложение на технологии за хранително-вкусовата промишленост FOOD-TECH.

Основни теми на изложенията бяха водещите тенденции в производството на гъвкави опаковки, опаковки от метал, стъкло, картон и пластмаса, машини за хранително-вкусовата промишленост, опаковъчно оборудване, материали за опаковъчната промишленост, както и технологии за складиране, съхранение, логистика, транспорт, рециклиране и вторично използване на опаковъчните материали.

Сред новостите на Eurasia Packaging 2014 бяха иновативните технологии за печат в опаковъчната индустрия, както и продуктите на над 500 производители на опаковки в секторите храни и напитки, козметика и фармация, химическа промишленост, електроника.

В рамките на четирите изложбени дни на щандовете на двете изложения с продукти и машини се представиха 1250 изложители от 43 страни.

Сред имената на утвърдени производители от ранга на BOBST и KBA в дългия списък с изложители фигурираха над 200 нови имена на фирми от Турция (Crown Foodcan, Eltron), Италия (Agripak), Египет (Alhelo Extrusion International), Китай (COSMO Packaging Material) и други страни.

Нов бе и един от българските участници, регистриран под името Sitnicol Ltd. Другите изложители от България бяха: специализираната в производството на продуктови решения за опаковъчната промишленост (стек опаковки, вакуум торби, консумативи за опаковане: стреч, термосвиваемо и бариерно фолио и др.) и продажбата на опаковъчни машини и електронни везни – Скиптър ООД, и утвърденият производител на автоматизирани технологични линии за дозиране и опаковане на храни и напитки и на индивидуални решения за продукти на козметичната и химическата промишленост – Индекс-6 ООД.

Специалистите в бранша определят тазгодишното изложение Eurasia Packaging като обект на много целеви посетители с висока покупателна способност, за което свидетелстват огромният брой подписани по време на панаира договори с клиенти от Близкия Изток.

Следващото издание на Eurasia Packaging и FOOD-TECH ще се състои от 22 до 25 октомври 2015 г., а във фокуса му ще бъдат най-сериозните инвеститори в машини и техника за преработка на храни и решения за опаковане на продукти за хранително-вкусовата промишленост.

Подробности и снимки от събитието очаквайте в бр.4/2014 г. на сп. полиграфия и в бр.2/2014 г. на сп. ProPACK.

 
21.10.2014 19.04ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Събития/Изложения


Таг :

Изложения, Новини, Събития

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар