Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

„ЗАВОДНОЙ АПЕЛЬСИН 2016“

Редакцията на сп. „Тара и упаковка“ съвместно с неправителствената организация Културно-просветен център за дизайн на опаковката и група „Развитие“ обявяват провеждането на 21-то издание на конкурса „Заводной апельсин 2016“ . Припомняме, че в него всяка година участват от 200 до 400 студенти от катедрите по „Дизайн“ и „Технологии и дизайн на опаковъчното производство“ от над 30 университета и колежа от Русия, Беларус, Украйна, Армения, България, Латвия.

Припомняме и целите и задачите на конкурса:

• Подкрепа за развитието на нови специалности и специализации във висшите и средни специални учебни заведения, свързани с конструирането и разработката на опаковъчен дизайн, с маркетинговите и екологични изследвания в областта на опаковките.

• Привличане на младежи към творческата дейност и научно-изследователската работа в областта на създаването на съвременни образци на опаковъчната продукция.

• Повишаване рейтинга на новите дизайнерски специалности и съдействие за професионалната ориентация на бъдещите специалисти от сферата на опаковъчната индустрия.

• Оказване на съдействие на предприятията – производители на опаковъчна продукция при създаването на прототипи на образците на опаковките и търговските марки, и в подбора на професионалните кадри.

Крайният срок за подаване на работите е 11 юли 2016 г.

Повече информация може да намерите на сайта на конкурса: www.apelsink.ru

 
07.04.2016 15.54ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Дизайн на опаковката, Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар