Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Термоформър на MULTIVAC със златен медал от FoodTec 2018

За високите стандарти, които поставя на пазара за опаковки, дигиталната сензорна система MULTIVAC X-line получи най-високото отличие на FoodTec 2018. Наградата на Немската селскостопанска асоциация в сътрудничество с индустрията и медийните партньори на Anuga FoodTec в Кьолн се връчва на всеки три години за новаторски разработки в областта на иновациите, устойчивостта и ефективността в сектора хранителни технологии.

gold medal

X-line има най-високото до момента Multi Sensor Control ниво върху всички важни етапи от процеса: използвайки затворени управляващи вериги, сензорната система обхваща широк спектър от дейности (формоване, евакуация и лепене), които се координират автоматично чрез сензорни модули. Свързаните с продукта и системата несъответствия се откриват и компенсират автоматично, което позволява на X-line оптимален режим на работа.

Благодарение на MULTIVAC Pack Pilot при създаването на нови рецепти машината настройва параметрите си до оптималната работна точка, използвайки зададените данни и характеристиките на избраните опаковка, продукт или опаковъчен материал, което я прави лесна за работа дори и от оператори без специални познания.

На практика Pack Pilot има достъп до експертните познания на над 1000 нови решения за опаковки. Това позволява на X-line да произвежда надеждни и с постоянно качество опаковки без загуба на продукция при стартиране на машината.

Широката гама нововъведения в дизайна, сензорната система и функциите на новото поколение X-Tools инструменти гарантира най-ниските оперативни разходи на пазара. Опционално X-Tools могат да бъдат проектирани с по-тясна отпадъчна лента фолио, което позволява намаляване на отпадъка с до 30%.

Не на последно място интуитивният потребителски интерфейс HMI 3 Multi-Touch има висока разделителна способност и е еквивалентен на оперативната логика на днешните мобилни устройства – включва различни права за достъп и оперативни езици, а потребителският вход е безконтактен (чрез RFID чип карти) и всички параметри на машината се показват на една страница на екран.

 
01.02.2018 17.41ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар