Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Полиграфия с раздел ProPACK 6/2016

Скъпи читатели,

По стара традиция в навечерието на Коледа бързаме да приключим започнатото, за да посрещнем Новата година „на чисто“. Правим го с надеждата, че въпреки объркания свят, в който живеем, и случващото се около нас, ще имаме увереността да продължим напред.

Същата увереност ще усетите и в последния за 2016 година брой 6 на сп. полиграфия с раздел ProPACK. На страниците на полиграфия ще намерите няколко различни теми, показващи връзката на печата с останалите отрасли на икономиката, и ще се убедите в способността му да бъде актуален дори в началото на XXI век.

В броя довършваме започнатото по време на drupa интервю с управителя на „Хайделберг България“ – Симеон Попов, и очертаваме възможностите на българския пазар на фона на Деня на отворените врати на Miyakoshi Europe в Ловеч. 
С пример от практиката в Европа показваме и начина да бъдем успешни с Roland 700.

С помощта на инж. Васил Станев проследяваме възникването и развитието на литографията и офсетовия печат и отговаряме на въпроса защо технологията на офсетовия печат е сред предпочитаните за производството на полиграфическа продукция.

С идеята да покажем различните лица на полиграфията поставяме акцент върху няколко ключови събития от последните месеци на годината у нас. Едно от тях е COPI`S, а как изглежда той през очите на десетокласничката от НПГПФ Ина Параскевова ще разберете в броя.

Интервюто ни с инж. Ясен Висулчев и обзорният ни материал за организирания от „Мираж груп“ Ден на отворените врати в Пловдив ще ви помогнат да намерите отговор на въпроса как да бъдем различни с помощта на печата.

В брой 6 продължаваме темата за шрифта от миналия брой. Наши гости този път са човекът-школа в изкуството на шрифта – проф. Тодор Варджиев, и двама от учениците му от програма „Шрифт“ на НХА – Кристина Костова и Николай Петрусенко. 
В броя представяме и любимия художник на няколко поколения българи – Любен Зидаров.

С Ева Олбрих и Михаел Рейххолд поглеждаме към едни от първите събития през 2017 г. – квартета изложения Paperworld, Chreativeworld, Christmasworld и Floradecora, и отговаряме на въпроса защо е важно да бъдем част от тях.

В частта ProPACK ви правим съпричастни на пускането в действие на първата у нас инсталация за сортиране на стъклени отпадъци на ЕКОПАК България.

С акад. Сашо Драганов разговаряме за същността на индустриалния дизайн и значението му за човешкото общество. 
Правим преглед на тенденциите при beauty опаковките за следващия сезон и очертаваме профила на опаковъчната индустрия у нас с избрани моменти от тазгодишните специализирани хранителни изложения. Повече за тях в материалите: Наградите „Приз Пак 2016“, Различни с помощта на високите технологии и Моделът на успешния мениджмънт.

В навечерието на Коледа не забравяме, че освен за равносметка, краят на годината е време и за празнуване. Затова спираме дотук с уговорката, че ще се срещнем догодина. 
А дотогава всички ние от редакционния екип на изданието ви пожелаваме светли празници и успешен старт на Новата 2017 година!

Шести брой на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас в средата на месец декември 2016 година.

За контакти с редакцията:

Екатерина Николова – главен редактор
e-mail: e.nikolova@print-publishing.bg
мобилен: 088 597 8018

Стефан Славчев – мениджър реклама
e-mail: s.slavchev@print-publishing.bg
мобилен: 088 517 1737

 
13.12.2016 10.58ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Абонаментна кампания


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар