Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Полиграфия с раздел ProPACK 5/2016

Скъпи читатели,

Брой 5/2016 на сп. полиграфия обединява няколко интересни теми, фокусирани върху ползите от добрия мениджмънт и инвестициите във високотехнологични решения.

В броя ще научите какви са най-новите инвестиции и инициативи на пловдивската печатница ТАФпринт и какво стои зад решението за развитие на фирмата в областта на широкоформатния дигитален печат.

Ще научите и подробности за етикетите с памет на Xerox и каква е реалната полза от тях. Ще се вдъхновите от примерите за практическото приложение на решенията от концепцията #UNLEASHPRINT на Canon.

С практическа насоченост е и статията на ГЕД, в която ще намерите отговорите на ключови въпроси, свързани с избора на система за експонация на печатни пластини.

В списанието отразяваме две отминали събития – COPI’S и SIGN Istanbul, и отправяме поглед към предстоящия квартет от изложения Paperworld, Creativeworld, Christmasworld, Floradecora.

С идеята да сме полезни, през призмата на Paperworld поглеждаме към офисите на бъдещето. Отразяваме и изложбата „Българската художествена школа в шрифтовото изкуство“.

На страниците на списанието ще намерите още репортаж от предпоследната за годината среща на СПИБ и от първия учебен ден в Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография, както и новини за някои от най-интересните събития от света на полиграфията.

В частта ProPACK представяме развитието на идеята на МУЛТИВАК България за възраждане на българското машиностроене и мястото му в световната опаковъчна индустрия.

За настроение, а и защото опаковките наистина имат бъдеще, представяме и наградените проекти от конкурса „Заводной апельсин – 2016“.

Спираме вниманието ви и върху дизайна на опаковките на цигари и поглеждаме към най-близкото събитие в областта на хранителната индустрия – миксът от изложения, обединени под мотото „Food4Life“.

Пети брой на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас в първите дни на месец ноември 2016 година.

Очаквайте ни отново в края на годината с анализи, коментари и новини от света на полиграфията и свързаните с нея сфери на индустрията. 


За контакти с редакцията:

Екатерина Николова – главен редактор
e-mail: e.nikolova@print-publishing.bg
мобилен: 088 597 8018

Стефан Славчев – мениджър реклама
e-mail: s.slavchev@print-publishing.bg
мобилен: 088 517 1737

 
02.11.2016 18.00ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Абонаментна кампания


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар