Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Полиграфия с раздел ProPACK 4/2016

Скъпи читатели,

В бр. 4/2016 на сп. полиграфия посрещаме есента с низ от впечатления за бранша, събрани за вас в сезона на летните отпуски – време, което екипът ни използва, за да гостува на няколко фирми в Стара Загора. Подробности от срещите с колегите от града на липите ще намерите в материала „Обзорно за бранша в Стара Загора“.

Няколко месеца след drupa 2016 с Михаил Илиев от Мисто 90 разговаряме за революционните технологии в областта на довършителните процеси и спираме вниманието ви върху най-интересните предложения на ВОBSТ в полза на производителите на опаковки и етикети.

На страниците на сп. полиграфия отбелязваме 15-годишния юбилей на печатница „Алианс Принт“. Отбелязваме и един заслужен успех на световната сцена на полиграфията – на българо-френското дружество „Обертюр Фидюсиер“.

В помощ на бизнеса в броя споделяме примери на добри практики за защита на системите за печат в случай на бедствия и аварии. Споделяме и гледната точка на художника Стоян Дечев за „най-трудното и най-резултатното изкуство в процеса на възпитание на човека“ – буквите.

В очакване на COPI'S 2016 от страниците на броя поглеждаме към петото юбилейно издание на изложението за печат и рекламни комуникации. В контекста на събитието е и двуезичната статия на Христо Кафтанджиев: „Корпоративният стил на компаниите за храни и напитки“.

В частта ProPACK в статиите на Стефан Стефанов и Гинка Антова открехваме вратата към тайните на кетъринг опаковането и методите за изчисляване енергийната стойност на храните. Припомняме и решенията на Майр-Мелнхоф Картон в полза на безопасното опаковане на хранителни продукти и поглеждаме към две събития – старта на новото предприятие за гъвкави опаковки на „Интрама“ и предстоящия международен панаир за каучук и пластмаси – К 2016.

Събития и инициативи от света на полиграфията и свързаните с нея отрасли на икономиката ще намерите и в рубриката ни „Новини“.

Четвърти брой на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас в края на месец септември 2016 година.

Очаквайте ни отново в първите дни на ноември с пъстър калейдоскоп от най-интересните моменти в бранша.

За контакти с редакцията:

Екатерина Николова – главен редактор
e-mail: e.nikolova@print-publishing.bg
мобилен: 088 597 8018

Стефан Славчев – мениджър реклама
e-mail: s.slavchev@print-publishing.bg
мобилен: 088 517 1737

 
21.09.2016 16.35ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Абонаментна кампания


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар