Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Полиграфия с раздел ProPACK 3/2018

Скъпи читатели на сп. полиграфия с раздел ProPACK,

В бр.3/2018 на списанието ще намерите микс от статии, новини, анализи и коментари с фокус върху печатарската индустрия и свързаните с нея сфери на икономиката у нас, в Европа и по света.

Традиционно в броя поставяме акцент върху събитие номер едно в бранша – наградите на СПИБ „Печатар на годината“ и „Търговец на годината“, и отправяме нашите въпроси към носителите на отличията за 2017-та – Емил Петков и Лиляна Танчева.

Представяме ви доставчика на решения за полиграфията – „Принт Солюшънс“, и поглеждаме към следващото поколение технологии за печат на Komori.

Не пропускаме да фокусираме вниманието ви върху бизнес партньорството на Koenig & Bauer и hubergroup, и върху системите ProServ на Manroland.

Разговорът ни с младия майстор Калин Даскалов е в полето на изкуството на книговезването. За производството на книги, но в индустриални тиражи, е материалът ни за решенията на Müller Martini.

На страниците на броя гостува още един млад човек – шампионът по car wrapping от FESPA 2018 – Иван Тенчев. Наши гости по повод изпращането на випуск 2018 на НПГПФ са и ученици от класа на Васил Станев.

В броя ще намерите продължението на статията на Вася Радкова за уеб базираните системи за управление на работни потоци в полиграфията и спомените на двама възпитаници на МПИ – Марко Марков и проф. Стефан Стефанов.

Ще ви запознаем с калиграфските проекти на художника Маргарита Иванова и с проучването на drupa за световната полиграфия. И защото държим на историята, с помощта на историка Александър Мошев от страниците на списанието ще „надникнем“ в тефтерчето на Ботев.

В частта ProPACK правим преглед на по-важните моменти от церемонията по откриването на предприятието на МУЛТИВАК България Продакшън в Божурище.

Със Симеон Момчев очертаваме тенденциите при сгъваемите картонени кутии. Представяме ви и няколко решения за дигитален печат на Heidelberg.

За настроение и защото немалка част от опаковъчната индустрия е свързана с шоколада, поглеждаме към нея през призмата на маркетинговите комуникации.

Очаквайте ни отново през август с адекватна на лятото доза горещи новини за бранша.

Трети брой на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас в дните след 12-ти юли  2018 г.

 

За контакти с редакцията:

Екатерина Николова – главен редактор
e-mail: e.nikolova@print-publishing.bg
тел.: 088 597 8018

Стефан Славчев – мениджър реклама
e-mail: s.slavchev@print-publishing.bg
тел.: 088 517 1737

 
06.07.2018 17.18ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Абонаментна кампания


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар