Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Полиграфия с раздел ProPACK 1/2017

Скъпи читатели на сп. полиграфия с раздел ProPACK,

Започваме 2017 година с променена визия и с амбицията да се утвърдим като вашия пътеводител в бизнеса – точното място за вашите идеи, където ще намерите и отговори на въпросите, които ви вълнуват.

С идеята да подскажем възможните решения на конкретни казуси от практиката, в бр. 1/2017 г. на сп. полиграфия търсим мнението на експерти от различни сфери на икономиката – в това число и от областта на правото.

Спазваме традицията за преглед на най-важните събития, белязали изминалата година, и припомняме посетените от нас места и авторите, гостували на страниците на списанието със свои коментари, анализи и прогнози.

В броя ще научите какво се крие зад мотото „Печатайте умно с ПУЛСИО Принт“ и има ли начин родната полиграфия да се придвижи „напред до нивото на световната полиграфия“.

Интервюто ни с Валентин Моновски от „Демакс Холограми“ дава отговор на въпросите как се печели световно признание и колко голямо предизвикателство е създаването на холограми.

С помощта на Тони Георгиев от Булграфика поглеждаме към бъдещето през призмата на философията на Komori и новия Lithrone GX44.

Обръщаме поглед и към щанда на Muller Martini, за да разберем какви ще са новите премиери по време на предстоящите Дни на иновациите на Hunkeler в Люцерн.

Гостуваме на печатница „Смилков“ в Благоевград, за да научим подробности за последната инвестиция в Speedmaster SX 74 на Heidelberg.

С идеята да сме максимално полезни търсим мнението на юриста д-р Мая Найденова по въпроси, касаещи правната сигурност в бизнеса. В полза на сигурността спираме вниманието ви и върху няколко решения на Kodak.

Споделяме откровено за Paperworld и отбелязваме преминалия под мотото „15 години успех с всички цветове на дъгата“ юбилей на Алианс Принт.

В частта ProPACK правим преглед на системите за инспекция и решенията за етикетиране на Multivac в рамките на предстоящия Interpack 2017 и размишляваме върху начините за постигане на съвършенство през призмата на 10-те юбилейни награди на Pentаwards.

Избираме да припомним и наредбите за употребата на мастилата за печат на опаковки за храни със статията на инж. Янко Неделчев. Отбелязваме успехите на Manroland Sheetfed и тенденциозно в началото на годината очертаваме пазара на печатни продукти до 2020–2021 г.

Първи брой на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас в края на м. февруари 2017 г.

В следващия брой очаквайте: преглед на състоянието на печатарската индустрия у нас за изминалата 2016 година; предимствата на офсетовия печат; рисковите инвестиции; ERP системите; пазарите на хартия и други актуални новини от областта на полиграфията.

За контакти с редакцията:

Екатерина Николова – главен редактор
e-mail: e.nikolova@print-publishing.bg
мобилен: 088 597 8018

Стефан Славчев – мениджър реклама
e-mail: s.slavchev@print-publishing.bg
мобилен: 088 517 1737

 
20.02.2017 17.35ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Абонаментна кампания


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар