Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Повече чуждестранни компании ще участват на специализираните в хранителната индустрия изложения

Значителен е интересът на български и чуждестранни компании да участват в специализираните изложения в хранителната индустрия МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК. Водещите в България и Югоизточна Европа изложби ще се проведат от 11 до 14 ноември в Интер Експо Център. Ще се включат фирми от Румъния, Гърция, Полша, Унгария, Словения, Италия, Испания, Германия, Холандия, Турция. Ще има продукти на производители и вносители на вина от Южна Африка, организирани от посолството на Южна Африка в България.

За поредна година колективните щандове са успешен вариант за представяне на все повече български и чуждестранни компании.

Тази година Унгария е страна партньор на изложбата за храни и напитки ИНТЕРФУД & ДРИНК, съобщиха организаторите от Интер Експо Център. Проектът се реализира с активното съдействие на Унгаро-българската стопанска камара със седалище Будапеща.

Разнообразие от шоколадови изкушения и техники за приготвянето на шоколадови фигури от млечен и натурален шоколад ще предложат от Професионална гимназия „Велизар Пеев“ – Своге. Шедьовърът в изложбената колекция е гамата от шоколадови фигури с различна големина до 21 см височина. Те могат да се превърнат в уникално вкусен подарък. ПГ „В. Пеев“ ще изненада посетителите със специална шоколадова демонстрация (изработване на бонбони с трансферно фолио). Идеята за участието им в изложбите е да покажат пътя за развитие на професионалното образование. Ключът към успеха се крие в качествената подготовка на учениците, във възможностите за реализация, което без съвременни технологии и оборудване е невъзможно, твърдят от ръководството на първото професионално училище в България.

Вкусна дегустация и викторина за качествата на българските консервирани плодове и зеленчуци подготвят от Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци. Целта е децата и техните родители да се запознаят с качествата на българските консервирани плодове и зеленчуци. Децата са бъдещите потребители и е важно от малки да правят информиран избор. Идеята е да се възпитава вкусът на подрастващите и да се формира отношение към правилното хранене.

По традиция и тази година по време на изложенията ще се проведе Конкурс „Златен медал с диплом“ и Конкурс на потребителя. За поредна година ще има БИО ЗОНА и ЗОНА ДИЕТА & ФИТНЕС за храни и напитки за здравословно хранене и спортен режим.

Богатата програма и голямата палитра от участници в хранителния бранш превръща изложенията в добре работеща платформа за B2B контакти и повече бизнес възможности.

На международните изложения посетителите ще имат възможността да се запознаят с богата гама от храни, напитки, хранителни добавки, суровини, консумативи, материали, последни стандарти за опаковане, машини и технологии.

Петте изложби в хранително-вкусовата промишленост се провеждат паралелно с изложението за хотелско, ресторантско и кетъринг оборудване СИХРЕ. По време на 15-ото му издание Интер Експо Център ще бъде домакин на националните квалификации за най-престижното състезание за професионални готвачи в света Bocuse d’Or. На СИХРЕ ще се излъчи българският представител на престижния конкурс в Европа.

 
16.10.2015 17.26ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Събития/Изложения


Таг :

Изложения, Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар