Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Очаквайте бр. 6 на сп. Полиграфия с раздел ProPACK

Скъпи читатели,

В навечерието на най-светлия християнски празник правим обзор на по-важните събития, белязали бранша през изминалите месеци на годината, и сверяваме темпа на развитие на индустрията с данните от отчета на druра за периода 2015 – 2019 г. 

С коментара на почетния председател на УС на СПИБ Петър Кънев отговаряме на въпроса има ли риск за печатарския бизнес у нас в условията на икономическа стабилност и геополитическа несигурност.

В броя поставяме фокус върху конференцията „Ден на печатните технологии“ и представяме носителите на новоучредените награди на сп. полиграфия. Информираме ви за ползите от инвестициите в HP Indigo 50000.

Акцент в интервюто ни с доц. Искрен Спиридонов е новата специалност на ХТМУ „Дигитални и конвенционални печатни технологии и дизайн“. Статията на Симеон Марков е на тема „Хартия и климат“.

Със специалния ни гост – художничката капка Кънева, разговаряме за изкуството на книгата. Резултатите от проучванията, които проследява Ивайло Дишков, утърждават четенето на книги като полезен за продължителността на живота фактор.

Интервюто ни с доц. Вержиния Маркарова от НХА е за текстила като пресечна точка на изкуството и дизайна с бизнеса. В броя правим преглед на преимуществата на серията RMGT 10 и на дневния ред на годишното събрание на СПИБ.

Водещата тема на ProPACK е с фокус върху възможността на растителните екстракти да подобряват свойствата на опаковъчните хартии. На страниците на броя представяме една екологична инициатива – разработката на бутилки от хартия, и една технологична иновация – модела слайсер S 800 на MULTIVAC. Статията на Георги Георгиев ще ви върне във времето на първите пивовари в Княжество България.

Брой 6/19 на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас в навечерието на 2020 година.

 
16.12.2019 17.11ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар