Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Очаквайте бр. 6 на сп. Полиграфия с раздел ProPACK

Здравейте, скъпи читатели,

В навечерието на Коледа и Нова година сме подготвили за вас микс от статии и интервюта с фокус върху обичайните за бранша теми. Рубриките ни „Инициативи“, „Съюзен живот“ и отчасти „Юбилей“ проследяват значими за представителите на печатарската индустрия събития от сферата на икономиката, образованието и културата.

В духа на културно-историческите традиции в броя поставяме акцент върху светла за българската история годишнина – тази на Националната библиотека. В полза на добрите практики представяме модела на ЕМА за устойчиво развитие на човешките ресурси.

С екип на ГЕД поглеждаме към възможностите за европейско финансиране. Темата, която представя Ивайло Дишков, е с фокус върху взаимовръзката обучение – ефективност. Статията на доц. Росица Сарджева е насочена към предизвикателствата в обучението по печат във висшите училища в страната.

В броя припомняме нестандартния стил на интерпретация – на митологичното в илюстрациите на детските книги – на проф. Христо Кафтанджиев и прекрачваме към фантазното в книгата „Многомерен медиум“ на Ясен Висулчев. „Нашето интервю“ в бр. 6/18 на сп. полиграфия е с художника Стоян Дечев.

Статията на проф. Стефан Стефанов в ProPACK е с фокус върху ползите от наноматериалите в опаковането. Предложението на Симеон Марков, пристигнало в редакцията от Hochschule der Medien, е на тема кодиране на опаковки. В подкрепа на българското и защото вярваме в доброто партньорство, в раздела представяме наградите „Приз Пак“.

Ще се радваме, ако всеки от вас припознае своята дейност в част от темите в броя, така както ще се радваме да останем заедно и догодина, за да отбележим 70-я рожден ден на сп. полиграфия.

Брой 6/18 на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас в навечерието на коледните и новогодишни празници.

 
14.12.2018 15.28ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар