Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Очаквайте бр. 4 на сп. Полиграфия с раздел ProPACK

Скъпи читатели,

След сезона на отпуските отново сме заедно на страниците на любимата ни полиграфия. В есенния бр. 4/19 на списанието сме подбрали за вас микс от теми с фокус върху печатните и издателските процеси.

Интервютата ни с Диян Петков от „Диагалпринт“ и Николай Здравков от „Симолини 94“ чертаят кривата на динамиката и перспективите за развитие на бранша. Ориентирани към бъдещето са и няколкото решения за цифров печат от HP Indigo и Scodix.

В броя анализираме пазара на печатни продукти през призмата на две от ключовите имена в индустрията – Manroland и Heidelberg, и припомняме по-важните моменти от лятната инициатива (Ден на отворените врати) на „Дунав прес“.

С Ивайло Дишков проследяваме две очертаващи се тенденции – печатът на фотокниги и на пощенски картички.

От страниците на полиграфия поглеждаме към дуото изложения IFRA и DCX, към предстоящия COPIS и към по-далечния Paperworld. Статията на Симеон Марков е с фокус върху директива 2019/904 на ЕС.

Със статията „Печат и реклама“ почитаме паметта на дългогодишния автор и приятел на сп. полиграфия – проф. Стефан Иванов Стефанов.

Не пропускаме да ви информираме за car wrapping индустрията с помощта на шампиона в дисциплината Иван Тенчев и припомняме моменти от тържеството по случай 70-годишнината на сп. полиграфия

От страниците на приложението ProPACK поглеждаме към щанда на MУЛТИВАК България на предстоящата МЕСОМАНИЯ.

С Георги Караджов от печатница „Рая“ поставяме акцент върху ефекта от добрите практики. Представяме ви носителите на отличия от „Заводной апельсин ‘19“ – Полина Кьорванчева и Георги Кичуков.

Статията на проф. Стефан Стефанов проследява тенденциите при ядивните филми и покрития.

 

Брой 4/19 на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас в последната седмица на месец септември.

 
20.09.2019 12.44ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар