Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Очаквайте бр. 2 на сп. Полиграфия с раздел ProPACK

Скъпи читатели,

В бр. 2/19 на сп. полиграфия ще намерите информация за състоянието на бранша у нас, както и много новини, отразяващи случващото се в индустрията в Европа и по света.

Интервюто ни със собственика и управител на ПУЛСИО Принт – Пламен Цанев, е с фокус върху факторите за развитие в полиграфията.

Чрез „Европапир България“ и Mondi Group в рубриката „В света на хартията“ в броя представяме продуктовата гама на PERGRAPHICA®. Представяме ви и H-UV системата на Komori и сериите RMGT 10 и RMGT 11.

Спираме вниманието ви върху възможностите на плъгина НР SmartStream Designer за създаването на сложни персонализирани продукти и на решенията за индустриален печат на етикети на Konica Minolta и Industrial Inkjet.

Статията на Иванка Добрева-Драгостинова поставя акцент върху екологията и рециклирането на хартиени опаковки. Статиите на Захарина Петрова-Проданова и на Христо Кафтанджиев разглеждат две различни, но и взаимосвързани теми – лого дизайна в контекста на културно-историческото развитие на обществото и ползите от креативните шрифтови вакханалии в печата.

Заедно с Ивайло Дишков търсим отговор на въпроса ще има ли нужда от печатници в бъдещето. През погледа на участници в състоялата се през февруари т.г. в Брюксел конференция по опаковане правим изводи за бъдещето на най-динамичния сектор в печата.

В частта ProPACK спираме вниманието върху дизайна и тенденциите при опаковките. Статията на Софрони Върбев проследява тенденциите в графичния дизайн на опаковките за натурални сокове.

Две от темите – „Наградите Pentawards 2018“ и „Сертификати за производството на опаковки“ с автор Симеон Марков очертават тенденциите в опаковъчната индустрия.

Брой 2/19 на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас второто десетдневие на месец април.

 
22.04.2019 11.27ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар