Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Очаквайте бр. 1 на сп. Полиграфия с раздел ProPACK

Скъпи читатели,

Водени от идеята да очертаем рамката на бранша, в първия брой на юбилейната за сп. полиграфия 2019 година правим преглед на знаковите за изминалите 12 месеца срещи, събития и инициативи, и поглеждаме към бъдещето на индустрията.

С фокус върху предстоящото в бранша са редакционният материал за платформата на drupa 2020 – touchpoint packaging, интервюто и коментарите на изп. директор на „Печатница на БНБ“ – Красимир Михов, и изп. директор на „Лито Балкан“ – инж. Борис Димитров.

В броя представяме революционната добавка за ускорено съхнене на мастилото – SpeedyDry, и преимуществата на малките формати на RMGT, и отчитаме успешните резултати от годишните доклади на Manroland Sheetfed (чрез Langley Holdings Group) и Heidelberger Druckmaschinen.

Редакционният материал на ГЕД очертава тенденциите в полиграфията за 2019 г. Статията на Симеон Марков поставя акцент върху Индустрия 4.0.

С помощта на авторите Ивайло Дишков и Иван Гинев търсим отговор на въпросите защо самиздателите обичат печата и как чрез графичния дизайн можем да комбинираме удоволствието от четенето на печатно издание с възможностите на модерните технологии.

Рубриката Панаирен свят ще ви пренесе в магията на Christmasworld, Paperworld и Creativeworld.

Интервюто ни с инж. Георги Бобев – ръководител о-л Дигитална библиотека към НБКМ, е за дигитализацията в полето на културно-историческото наследство.

От страниците на броя поглеждаме към представената в началото на годината двойна юбилейна фотоизложба на ученици от НПГПФ. С фокус върху още един юбилей – този на Ясен Висулчев, е и една от темите ни в Новини.

В частта ProPACK ви представяме няколко концепции за производство на устойчиви решения за опаковане на MULTIVAC. Статията на проф. Стефан Стефанов поставя акцент върху тенденциите в развитието и приложението на опаковките. Посветена на опаковките, но интерпретирана през призмата на маркетинговите комуникации, е статията на проф. Христо Кафтанджиев за творчеството в пекиджинг дизайна.

Брой 1/19 на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас първото десетдневие на месец март 2019 година.

 
05.03.2019 20.10ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар