Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Брой 3 на сп. Полиграфия с раздел ProPACK

Скъпи читатели,

Юлският бр. 3/21 на сп. полиграфия ще ви отведе на добре познатото, но винаги различно пътешествие в света на печата. Първата спирка от нашия информационен маршрут е Коника Минолта Бизнес Солюшънс България и дигиталната машина с офсетово качество на печат AccurioJet KM-1e.

Примерът ни за успешно развиваща се печатница този път е ТАФпринт.

От страниците на броя поглеждаме към книжния пазар. Вярвате или не, четящите далеч не се броят на пръсти. Потвърждение на тази тенденция ще намерите в рубриката ни „Барометър“ и в статията „Отпечатано удоволствие“, която публикуваме с любезното съдействие на Ивайло Дишков. Той е и нашият човек за връзка с едни от най-изявените майстори книговезци в Европа.

Интересуващите се от реставрация на книги и подвързии могат да проследят процесите на възстановяване на писмени документи в статията на Радостина Ангелова.

Статията на доц. Росица Сарджева „virtual.drupa монтира сцената за drupa 2024“ разглежда ключови за индустрията теми.

Подвластни на магията на добрата книга, в броя представяме излезлите от печат три части на петтомното издание на д-р Живко Станкулов – „Идентификатор на производители на дигитални шрифтоносители“.

Статията на д-р Маргарита Дончева „Почерците на великите българи“ е графологичен прочит на живота и делото на едни от най-емблематичните мъже на България.

Статията на проф. Христо Кафтанджиев „Реклама по време на финансова криза“ кореспондира с преломното време, в което живеем.

Две от темите в ProPACK проследяват ефекта от кризата и тенденциите на пазара на стъклени опаковки и печатарско оборудване в периода 2021 – 2025/6 година. Чрез Симеон Марков от страниците на раздела поглеждаме към тазгодишните награди за дизайн на опаковки – Dieline. С акцент върху дизайна е и кратката ни разходка в света на опаковъчното изкуство.

Брой 3/21 на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас първото десетдневие на месец юли.

 
05.07.2021 14.05ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар