Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Нови технологични решения завладяват най-големите изложения за храни и напитки

Хранителна (р)еволюция завладява най-големите в България и Югоизточна Европа изложения в хранителната индустрия. Над 320 български и чуждестранни компании ще участват на МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК от 11 до 14 ноември в Интер Експо Център. Изключителен е интересът на компаниите тази година да представят нови технологични решения, екологично и енергоспестяващо оборудване, натурални, био и здравословни продукти.

Ще видите нова техника с нисък разход на гориво и предложения за опаковане и оборудване, подходящи за всяка сфера на дейност. Посетителите ще имат възможност да се запознаят с най-новите технологии в подемно-транспортната техника и подопочистващите машини. От друга страна, ще може да видят и най-новите системи за отводняване, хигиена и опазване на околната среда след преработката на храната.

Машини за бандеролиране на продукти ще покажат по-качествено опаковане, с модерен дизайн и екологично чиста технология за слепване без дим и миризма.

Нови софтуерни решения предлагат напълно автоматизирани системи за етикетиране, изчисляване на хранителна стойност и пълната проследимост на случващото се в компанията.

Със специализираното оборудване за мърчандайзинг на продукти в бутилки е напълно възможно да спестите близо 30% от времето за подреждане на стоките на рафта.

Млекоробот за малки ферми

Уникален автоматизиран млекопреработвателен робот е разработен специално за собствениците на малки ферми. Идеята е да направи дребните стопани независими от търговците. Може да се използва за различни по вид сирена и млечни деликатеси с капацитет до 500 л мляко на ден.

Ще видите още едни от най-новите и интересни машини и решения в областта на дозирането и опаковането на мляко и млечни продукти. Производителите все по-често предпочитат по-интересни варианти за предлагане на своя продукт, като избират стъклен буркан пред стандартната пластмасова кофичка.

По-чисто миксиране и загряване

Сред новостите са и следващо поколение технологии в миксирането и загряването без замърсявания и/или смесване с други течности, газове  или частици от микроскопично ниво. Тази технология се използва за пастьоризиране на мляко и сокове, при разтваряне на прахоообразни миксове, при загряване на яйца, пудинги, сирена, сосове, емулгиране на фини храни и майонези, разтваряне на гуми. Не само това – подходяща е при овкусяване на вискозни продукти като паста за зъби, прибавяне на аромати и активни инградиенти в лосиони и кремове.

Компаниите ще могат да видят и патентована технология за прясно изцеждане на сокове. Предимствата са повече изцеден сок, по-високо качество и чистота на сока, по-лесно почистване на машините.

Еко серия рекламни стелажи

Всички изделия за ХОРЕКА сектора специално по изискванията на всеки клиент налагат нов стил „зелени практики“. Ще видите също изцяло нова еко серия рекламни стелажи, които се сглобяват и разглобяват без наличие на крепежни елементи. Единствената фирма у нас с тази концепция предлага универсални и лесно разглобяеми стелажи за хляб и вино.

Изложенията ви очакват от 10:00 до 18:30 часа, от 11 до 13 ноември и от 10:00 до 16:00 часа на 14 ноември.

Цената на билета е 6 лева.

 
06.11.2015 16.35ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Изложби


Таг :

Изложения, Опаковъчни технологии, Новини, Събития

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар