Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Наградите на ProCarton за нереализирани дизайнерски решения и проекти от картон

На 18 април в Конгресния център, в Дюселдорф успоредно с наградите на ЕСМА ще бъдат връчени наградите за нереализирани дизайнерски идеи на ProCarton. И тъй като ст.в. за креативност, за пореден път конкурсът ще даде възможност на млади дизайнери и проектанти, които още не са завършили обучението си, да реализират своите идеи на практика.

За авторите на успешни проекти са предвидени допълнителни награди, включващи едноседмично практическо обучение в Европейската агенция за дизайн на опаковки, както и практическо обучение във водещи компании за картон и картонени опаковки. По традиция победителите и номинираните ще бъдат представени в електронния сайт на ProCarton, а също и в пресата, и по веригата за доставки.

За първи път конкурсът за наградите на асоциацията се провежда без предварителни национални селекции и двете категории: "Картонена опаковка" и "Други приложения  от картон" (дисплеи / POS материали и др.) са отворени за участници от цяла Европа. Участващите в конкурса студенти са освободени от такса. 

 
23.02.2012 13.58ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Дизайн


Таг :

Дизайн на опаковката, Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар