Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Конкурс „Заводной апельсин – 2019“

Основната идея на създадения през 1995 г. конкурс е да подкрепя висшите и средни специални училища в Русия, страните от Общността на независимите държави (бившите републики на Съветския съюз) и Източна Европа в областта на конструирането, разработването и маркетирането на опаковки.

Оттогава до днес „Заводной апельсин“ изпълнява ролята на мост между образованието и практиката, създавайки предпоставки за обособяването на творчески научноизследователски екипи в полза на промишлеността.

Ежегодно в конкурса участват между 200 и 400 студенти от над 30 учебни заведения в Русия, Беларус, Украйна, Армения, България, Латвия и др.

Представените проекти се номинират в различни категории – реплика, руски стил, дебют, първите две от които са ключови за лесната разпознаваемост и повишаване конкурентоспособността на продуктите на националните компании на външния пазар.

24-то издание на международния студентски конкурс „Заводной апельсин – 2019“ е отворено за участие до 11 юли 2019 г. Работи ще се приемат на имейл: kpc48@mail.ru.

Повече информация за конкурса (на руски език): 
http://www.magpack.ru/win/news/apelsin2019.html

 
18.06.2019 15.30ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Дизайн


Таг :

Тенденции в опаковането, Дизайн на опаковката, Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар