Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Излезе брой 2 на сп. Полиграфия с раздел ProPACK

Скъпи читатели,

В опит за моментна снимка на бранша в бр. 2/20 на сп. полиграфия сме подбрали за вас материали, показващи няколко успешни бизнес модела, базирани на иновативното мислене, предприемчивостта и умните инвестиции.

Разговорът ни с изпълнителния директор на „Дунав прес“ – Николай Алексиев, е за предизвикателството пред печатницата да бъде в редиците на европейската А лига на производителите на опаковки.

Акцент в интервюто ни с управителя на „Саванто“ – Иван Шарков, е работен проект с фокус върху цветните дигитални машини. С фокус върху цифровите системи е и презентацията на иновативното портфолио B2 Indigo преси на НР за широкоформатен печат, както и статията на Георг Рива (вицепрезидент Глобални продажби и проектен мениджър на Müller Martini за drupa) за дигиталната трансформация в конвенционалния сектор.

За неслучената drupа 2020 и планираната drupа 2021 е интервюто на директора на панаира Сабине Гелдерман. Статията на Симеон Марков показва в резюме глобалната печатна индустрия в условията на пандемия. За коментар по темата коронакриза потърсихме мнението на почетния председател на УС на СПИБ – Петър Кънев.

Специален гост на страниците на списанието е художничката Текла Алексиева. 
Втората ни статия от поредицата „В света на книгите“ е на тема хартия. В навечерието на 24 май с Албена Спасова поглеждаме към българските букви през очите на плаката. 
За буквите, но като рисунък, история и мисия в плакатното изкуство е статията на художника Дамян Дамянов. Статията на Христо Кафтанджиев интерпретира художествената интертекстуалност в рекламата.

Тематично за месец май в частта ProPACK представяме ретроспективната статия на Георги Георгиев за производството на розово масло в България в началото на миналия век. Научната статията на авторски колектив Габор Живанович, Дияна Александрова, Петя Събева е на тема ядивни опаковки за плодове. Във фокуса на раздела е и опаковането на готови детски храни.

 
07.05.2020 12.13ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар