Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

ДЕН НА ПЕЧАТНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ В СЪВРЕМЕННИЯ СВЯТ: БЪДЕЩЕТО НА ПЕЧАТА

След двугодишно прекъсване сп. полиграфия/ProPACK събира представителите на бранша за преглед на тенденциите в печатната индустрия. Под мотото „Бъдещето на печата“ участниците в седмото издание на конференцията „Ден на печатните технологии в съвременния свят“ – „Коника Минолта Бизнес Солюшънс България“ ЕООД и „Щерев“ ООД ще търсят отговорите на актуални въпроси, свързани с предизвикателствата и възможностите за развитие в сферата на индустриалните технологии за печат и довършителните печатни процеси.

Събитието се организира от сп. полиграфия/ProPACK с подкрепата на Интер Експо Център, COPIS и Съюза на печатарската индустрия в България, и ще се проведе на 6 октомври 2022 г. в зала 4 на ИЕЦ, в рамките на изложението COPIS.

Специален гост на конференцията ще бъде почетният председател на Управителния съвет на СПИБ Петър Кънев.

Ръководителят на отдел „Индустриален и производствен печат“ в Коника Минолта България“ – Калин Димитров, ще направи преглед на тенденциите в индустриалния и производствения печат и ще представи решенията на Konica Minolta, с помощта на които компаниите от бранша могат да отговорят на произтичащите от промените в индустрията предизвикателства и да открият нови хоризонти за развитие.

Управителят на „Щерев“ ЕООД – Щерю Маринов, и неговият партньор от Komfi spol. s.r.o. в лицето на търговския директор на фирмата за Австрия, Югоизточна Европа и Азия – Грегор Хартл, ще запознаят аудиторията с тенденциите в довършителната обработка на дигитално отпечатани продукти и с нововъведенията при машините за ламиниране на различни видове печатни материали.

По време на конференцията ще бъдат връчени годишните награди на сп. полиграфия (за 2022 г.) за „Образователен принос“, „Технологична инвестиция“, „Устойчива заетост и развитие и „Внедряване на значими технологии“ – награда на името на инж. Васил Василев.

 

Програма на Седмата конференция „Ден на печатните технологии в съвременния свят: Бъдещето на печата“

14:00 – 14:20 – Регистрация

14:20 – 14:30 – Официално откриване: почетният председател на УС на СПИБ Петър Кънев

14:30 – 15:30 – Презентация на „Коника Минолта Бизнес Солюшънс България“ ЕООД: „Как се променят индустриалните полиграфически технологии и къде е мястото на Konica Minolta в този необратим процес?“

15:30 – 16:30 – Презентация на „Щерев“ ЕООД: „Довършителните печатни процеси: предизвикателства, възможности и вдъхновение“

16:30 – 17:00 – Връчване на годишните награди на сп. полиграфия (за 2022 г.)

Входът е свободен. Повече информация за събитието: www.printday.print-publishing.bg

Линк за регистрация (до 4 октомври 2022 г.):
https://www.printday.print-publishing.bg/registrations

 
21.09.2022 11.23ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Събития/Изложения


Таг :

Събития, Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар