Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Всичко за Future Factory 2021 е готово!

След броени дни (на 15 и 16 септември) най-голямата звукова сцена в Милано – Театъра, ще отвори врати, за да посрещне представители на графичната, преработвателната, хартиената и опаковъчната индустрия от цял свят (Simec Group, ACE Electrostatic, Uteco Group, OMET, Sacchital, Lucaprint, Smurfit Kappa Italy и др.)

Участие в събитието ще вземат и представители на международната мрежа от издания, специализирани в областта на индустрията. Армандо Гароши, директор на фокусираното върху пазарите на храни и нехранителни стоки сп. Largo Consumo, ще влезе в ролята на модератор на две кръгли маси. Теми на дискусиите между собствениците и търговците на дребно (Nestlè, Henkel, Euro Company, Penny Market и др.) ще бъдат устойчивостта на опаковките и корпоративната социална отговорност.

В два последователни дни, на 15 и 16 септември водещият Матео Бордоне ще срещне участниците в тазгодишната „Фабрика на бъдещето“ с ключови експерти в областта на социалните науки и икономиката (Алек Рос, Ивана Пайс, Дейвид Старк, Паола Мариани, Бертран Бадре, Нуриел Рубини и др.).

Централна тема на най-важното събитие в пътната карта на Print4All (3 – 6 май 2022 г.) ще бъде човекът като обект и субект на индустрията.

С уникалния по рода си формат, базиран на използването на технологии за свързване на дигиталния с физическия свят, Future Factory 2021 има всички шансове да се утвърди като устойчива бизнес платформа.

Затова и очакванията на организаторите от Acimga (Асоциацията на италианските производители на машини за графичната, преработвателната и хартиената индустрия), с подкрепата на ITA (Търговската агенция към Министерство на външните работи и международно сътрудничество на Италия), са за конструктивен диалог в полза на бъдещето на сектора.

Единственото, което желаещите да участват в написването на сценария за това бъдеще трябва да направят, е ДА СЕ РЕГИСТРИРАТ НА: https://www.future-factory.it/en/

Подробности за програмата на събитието на: https://www.future-factory.it/en/agenda/


 

 
07.09.2021 12.42ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини, Събития

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар