Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Вкусна дегустация и викторина за качествата на българските консервирани плодове и зеленчуци

Вкусна дегустация на лютеница със забавна и информативна част ще зарадва най-малките в дните на изложенията, посветени на хранителната индустрия МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК. Те ще се проведат от 11 до 14 ноември в Интер Експо Център.

Програмата на ИНТЕРФУД&ДРИНК включва интересни събития, едно от които се организира от Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци. Вкусна дегустация и викторина ще привлече малки и големи любители на българската лютеница. Целта е запознаване и популяризиране качествата на българските консервирани плодове и зеленчуци от фирмите членове на Съюза сред малчуганите и техните родители.

Децата са бъдещите потребители и е важно от малки да правят информиран избор.

От съществено значение е и родителите да бъдат убедени в предимствата, хранителната стойност и качествата на произведените в България консервирани плодове и зеленчуци. Това ще мотивира избора им при покупки и ще бъде пример за децата. Не на последно място идеята е да се възпитава вкусът на подрастващите, да се формира отношение към правилното хранене, категорични са от Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци. Сред децата са и бъдещите специалисти в консервните предприятия. От тяхната предприемчивост и професионално ориентиране зависи развитието на бранша. Затова мотото на инициативата е „Здрави и силни от малки“.

По време на мероприятието ще се излъчват клипове от двата промоционални проекта на Съюза.

Водещ-аниматор ще обяви началото на събитието и ще информира аудиторията за качествата на консервираните плодове и зеленчуци по принцип и конкретно за лютеницата. Посетителите ще научат интересни факти за зеленчуците, плодовете, лютеницата, за консервирането. По време на викторината ще има въпроси за най-малките и за по-големите.

 

 
27.10.2015 17.48ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Събития/Изложения


Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар