Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Брой 4 на сп. Полиграфия с раздел ProPACK

Скъпи читатели,

В есенния бр. 4/22 на сп. полиграфия правим преглед на състоянието на печатарската индустрия у нас и отбелязваме два юбилея – 60-годишнината на „Дунапак Родина“ и 20-годишнината на Съюза на печатарската индустрия в България.

Наш гост чрез „Коника Минолта България“ е печатница „РеБранд“.

Сборното ни интервю този път е с доставчиците на консумативи за полиграфията, с помощта на които очертаваме ситуацията в бранша през призмата на горещите (и тревожни) събития от 2020 г. насам.

С интервюта в броя гостуват носителите на наградите „Печатар на годината“ и „Търговец на годината“ – Владимир Топенчаров („Булвест Принт“) и Ружа Василева („Алдекс инк“).

Фокус на разговора ни с младия художник Тома Гълов е радостта от съприкосновението с изкуството.

От страниците на броя поглеждаме към две предстоящи събития – изложението за печат и реклама COPIS 2022 и конференцията „Ден на печатните технологии в съвременния свят: Бъдещето на печата“.

Тема на интервюто ни в ProPACK със собственика на „Алмер“ – Мирослав Харалампиев, в юбилейната за компанията година са опаковъчните материали от възобновяеми полимери. Прогнозите на Intergraf за европейския печатен пазар са за периода до 2026 г. Традиционно за това време на годината ви представяме част от наградените проекти в студентския конкурс „Заводной апельсин“.

 

Брой 4/22 на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас в началото на октомври.

 
27.09.2022 17.50ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар