Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Брой 4 на сп. Полиграфия с раздел ProPACK

Скъпи читатели,

Брой 4/21 на сп. полиграфия идва при вас с колорита на есента и с усещането за успешен завършек на бизнес сезона за бранша. Индикации за това, въпреки продължаващите вече втора година трусове във всички сфери на живота, забелязваме в отчетите на водещи производители на печатно оборудване и доставчици на полиграфически услуги.

В броя отговаряме на въпроса защо ЕМА ООД е сред предпочитаните доставчици на хартии и картони и представяме гамата фолиа DerprosaТМ Antimicrobial, налична на българския пазар чрез фирма „Щерев“ ЕООД.

Чрез Ивайло Дишков поглеждаме към набиращата популярност платформа TikTok и тенденциите при печатната и онлайн реклама.

Интервюто ни с Венцислав Бичаков е по конкретен повод – 20-годишнината на печатница „Алианс Принт“.

Статията на Красимир Заранков е в помощ на авторите, желаещи сами да издадат своята първа книга. Статията на Симеон Марков ще ви запознае с новите алтернативи на конвенционалната хартия и картон.

От страниците на броя поглеждаме към COPIS 2021 и паралелните хранителни изложения. Статията на Христо Кафтанджиев интерпретира експо дизайна през призмата на маркетинговите комуникации. Чрез Стефан Пеев на страниците на полиграфия гостува руският шрифтов дизайнер Генади Фридман.

В частта ProPACK правим обзор на пазара на фармацевтични опаковки. Статията на Иванка Добрева-Драгостинова е на тема природните багри в дизайна за деца. С фокус върху цветовете, но в пекиджинг дизайна, е втората статия на Христо Кафтанджиев.

Брой 4/21 на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас броени дни след 22 септември – датата, на която отбелязваме независимостта на България.

 
23.09.2021 11.53ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар