Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Брой 3 на сп. Полиграфия с раздел ProPACK

Скъпи читатели,

Информационното ни пътешествие в разгара на лятото започва със сборно интервю със собствениците/мениджърите на печатници и фирми от четири региона на страната, с чиято помощ очертаваме ситуацията в бранша през първото полугодие на 2022 г.

От страниците на бр. 3/22 на полиграфия поглеждаме към родените от партньорството на Konica Minolta и Grafisk Maskinfabrik цялостни решения за производство на етикети и проследяваме прогнозите на Smithers за глобалния печатен пазар до 2027 г.

Разговорът ни със собственика и управител на „Хеликс прес“ – Петър Недков, е за пресечната точка на полиграфията с нещата от живота и за силата на избора.

В броя представяме предимствата на доставяните от фирма „Саванто“ на българския пазар системи за професионален печат Canon Arizona и отговаряме на въпроса защо мотивацията на потребителите е важна за бизнеса.

В полза на бизнеса чрез Димитър Трайчев поставяме знак за равенство между метода Cinefin и качествените управленски решения.

Наш специален гост е художникът Димитър Трайчев.

Статията на проф. Стефан Стефанов в раздела ProPACK е на тема „Опаковъчни решения за електронна търговия“. Последната, трета част на статията на проф. Христо Кафтанджиев „Еротизираният дизайн“ анализира комуникативните стратегии в пекиджинга от гледна точка на семиотичните дисциплини синтактика и прагматика.

Брой 3/22 на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас в началото на юли.

 
04.07.2022 18.43ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар