Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Брой 1 на сп. Полиграфия с раздел ProPACK

Скъпи читатели,

Започваме годината с кратък обзор на изминалите 12 месеца и с надеждата, че следващите 12 ще са по-добри за бизнеса, здравето и всички аспекти на живота.

Пряко свързани с бизнеса и здравето са и темите ни производствен печат и материали за полиграфията, в които ви запознаваме с предимствата на новата серия цветни дигитални преси AccurioPress C4080 на Konica Minolta и с ползите от антибактериалните ламинати на „Щерев“ ЕООД.

В броя споделяме опита на вицепрезидента „Печатни продукти и услуги“ в New York Times Тод Сосиа в полето на издателските процеси и поглеждаме към третата Rapida 106 на устремената към успеха германска печатница Rindt.

В полза на практиката чрез ГЕД проследяваме важните за качеството на печата характеристики на моделите СТР експонатори на пазара.

Обзорът на Симеон Марков е с фокус върху възможните дати за изложенията drupa, Interpack, Fespa, Labelexpo, Fachpack.

Не пропускаме да ви срещнем и с ключови фигури от бизнеса, политиката и изкуството. С мнения, анализи и коментари в броя гостуват почетният председател на УС на СПИБ инж. Петър Кънев и управляващият партньор на СBN Pannoff, Stoytcheff & Co. Людмил Стойчев. Наш специален гост, чрез художничката Капка Кънева, е илюстраторката Тоня Горанова.

Акцент в броя са интервютата ни с носителите на наградите на сп. полиграфия за 2020 – доц. Росица Сарджева (категория „Образователен принос“), Николай Алексиев (категория „Технологична инвестиция“), инж. Димо Хубчев (категория „Устойчива заетост и развитие“).

Рубриката ни „В света на книгите“ този път ще ви отведе на изток, за да проследите особеностите при печатането на текстове в древен Китай.

В частта ProPACK правим преглед на тенденциите в печата и поставяме акцент върху екологията. Чрез колегите от сп. „Тара и упаковка“ отправяме покана към студентите и учениците от специализираните в областта на дизайна на опаковки висши и средни училища у нас за участие в конкурса „Заводной апельсин“ 2021.

Пряко свързана с дизайна е и маркетингово ориентираната статия на проф. Христо Кафтанджиев.

Брой 1/21 на сп. полиграфия с раздел ProPACK ще бъде при вас първото десетдневие на март.

 
04.03.2021 18.05ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар