Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Броени дни до старта на 25-то издание на „Компютърно пространство“

„Компютърно пространство“ (Computer Space) е некомерсиален международен фестивал за компютърни изкуства, който се провежда всяка година, вече за 25-ти пореден път. С многобройните си проекти и посетители от цял свят „Компютърно пространство“ е най-значимото събитие за компютърни изкуства в Югоизточна Европа. Като некомерсиално събитие основната цел на форума е да даде възможност за изява на млади таланти, както и да запознае широката публика с магията на компютърните изкуства.

„Компютърно пространство“ се състои от конкурсна и фестивална част. По време на конкурса всички желаещи регистрират проектите си на сайта на форума, след което независимо жури, съставено от експерти в различните области, ги оценява и излъчва победители в съответните категории.

Тази година фестивалната програма, състояща се от официална церемония по награждаването на победителите в конкурса, както и семинари, уъркшопи, изложби, демонстрации и много други разнообразни събития, ще се състои в дните от 25-ти до 27-ми октомври 2013 г. в Червената къща, Унгарски културен институт и Централен военен клуб. Всеки, който изявява желание да посети фестивалната част на „Компютърно пространство“, трябва да се регистрира на entrance@computerspace.org, като изпрати своите три имена, професия, телефон и кои събития планира да посети.

Регистрацията и посещението са напълно безплатни!

Пълната програма на събитието може да видите на сайта на „Компютърно пространство“ (computerspace.org), както и да изтеглите от тук.

 
18.10.2013 15.58ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Събития/Изложения


Таг :

Образование, Новини, Събития

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар