Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Календар на събитията

Интерфуд и дринк 2015

11.11.2015 - 10:00ч. - 14.11.2015 - 17:00ч. - Интер Експо Център - София

От 11 до 14 ноември 2015 г. Интер Експо Център – София ще бъде домакин на четиринадесетото издание на международното специализирано изложение ИНТЕРФУД & ДРИНК. Изложението се утвърди като един от най-значимите за страната и на Балканите професионални форуми на хранително-вкусовата промишленост.

В дните на изложбата български и чуждестранни производители, представители, дистрибутори и търговци ще представят разнообразие от храни, напитки, хранителни добавки, опаковки и други. Освен богатата гама съвременни машини и технологии, адитиви, суровини и материали, в дните между 11 и 14 ноември ще се проведе полезна делова програма от конференции, конкурси, презентации, семинари, делови срещи и др.

Ежегодно нараства интересът за участие в изложбата както от традиционни, така и от нови български и чуждестранни компании. Планираните и тази година колективни участия ще осигурят възможност на посетителите от чуждестранни бизнес делегации да осъществят ползотворни делови срещи и контакти.

За шеста поредна година ще се проведе БИО ЗОНА, посветена на сертифицирани продукти на биологичното земеделие и производство.

За пета поредна година в специализирана ЗОНА „ДИЕТА & ФИТНЕС“ български и чуждестранни компании ще демонстрират качествата на традиционни и нови продукти за здравословно хранене и спортен режим.

Паралелно с ИНТЕРФУД & ДРИНК в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните специализирани изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и СИХРЕ.

Сподели в: Share Tweet

Други събития

  • IPACK-IMA 2018

    29.05.2018 - 10:00ч. - Fiera Milano - Милано, Италия
    Международно изложение на технологии за пакетиране в ХВП