Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Нова GD серия Delta роботи за опаковъчната индустрия с марката на Bosch

Bosch Packaging Technology зарадва производителите на хранителни продукти със своята най-нова GD серия Delta роботи за първични и вторични опаковки на продукти с тегло до 3 кг. Освен че е адаптирана за продукти с по-голямо тегло, D3 роботизираната платформа на Bosch гарантира по-висока скорост на процесите и по-бърза възвръщаемост на инвестициите. Нещо повече – платформата не само съкращава пътя на продуктите до крайните потребители, но и „в комбинация с гъвкавостта на процесите помага на клиентите на компанията да се възползват от възможностите на автоматизираната роботизирана платформа да генерира конкурентно предимство“, казва Марк де Врийс, директор продажби, Bosch Packaging Technology SA.

Delta robot

D3 платформата включва няколко функции, подобряващи ефективността на опаковките и позволяващи на производителите да отговорят на нарастващото търсене на разнообразни продукти като например бисквити, зърнени храни, шоколад, сладкарски изделия, печива и вертикално опаковани продукти. Оказва се, че тенденцията за увеличаване обема на малките серии продукти е валидна и тук и че все повече клиенти търсят гъвкава роботизирана техника с възможности за опаковане на огромно разнообразие от продукти. „С увеличаване на производителността, на полезния товар и на работния обем, както и с допълнителните (четвърта и пета) оси за по-добро въртене на продуктите, ние предлагаме значително разширен обхват от приложения“, коментира Де Врийс.

Посредством контролера Gemini 4.0 Delta различните формати на продуктите могат да бъдат симулирани офлайн, което значително съкращава пътя за тяхното производство. Конструкцията на платформата е максимално опростена, удобна за работа, с хигиеничен дизайн, предполагащ лесно почистване и по-голяма безопасност на храните.

Друго предимство на D3 платформата е дизайнът. Отворената рамка с по-малко части гарантира и по-добра видимост на движещите се елементи, с което дава възможност на производителите да отговарят на все по-строгите правила за безопасност на храните. Секцията за контрол е разположена на върха и е еднакво достъпна за оператора както от предната, така и от задната част на машината. Роботизираният модул лесно може да бъде интегриран в една производствена линия заедно с други машини на Bosch за първични и вторични опаковки.

D3 платформата е проектирана да увеличи гъвкавостта на малките и средните, както и на мултинационалните компании. Новата гама предлага мащабируеми роботизирани решения, които дават възможност на клиентите да се приспособят бързо към текущите нужди на производство и бързо да постигнат поставените цели.

 
03.08.2015 12.53ч.
автор: ProPack Magazine
0Коментари
Категория:

Новини


Таг :

Опаковъчни технологии, Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар